Playstation Vita'nın Pili Ne Kadar Gidecek?

Oyunun en eğlenceli bölümünde şarjın bitmesini istemeyiz öyle değil mi?
14.09.2011 10:40 Alkan Adakaner


     Taşınabilir oyun konsollarında en çok merak edilen konulardan birisi de pilinin ne kadar süre bize yeteceğidir. Sizi bilmem, ama kısa sürede şarjı biten bir taşınabilir oyun cihazı açıkçası benim için sinir bozucudur.
 
    Playstation Vita'yı bekleyen oyuncuların da en çok merak ettiği konulardan birisi de cihazı tam olarak şarj ettikten sonra ne kadar süre kullanabileceğimizdir. İşte bu sorulara Sony'nin basın bülteni yoluyla ayrıntılı bir yanıt geldi. 
 
     Aşağıdaki bilgilerin ekran parlaklığı normalde, Bluetooth kapalı ve kulaklık kullanırken, cihaza takılı oyununuz network'u kullanmıyorken geçerli olduğunu belirtelim.
 
Oyun = Ortalama 3 ila 5 saat arasında
Video = 5 saat civarında
Müzik = 9 saat civarında (Düşük güç tüketimi modunda)

    Bu arada DC3.7V 2200mA Lithium-ion pil kullanan Playstation Vita'nın şarjı bittiğinde 2 saat 40 dakikada cihazınızın pilini doldurabileceğiniz de Sony'nin basın bülteninde yer alan bilgiler arasında bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler