PoP: Forgotten Sands'in Dövüş Güçleri Videosu

06.05.2010 11:01 Alkan Adakaner


     Prince of Persia: The Forgotten Sands henüz piyasaya çıkmadan serinin hayranları arasında tartışmalar başladı. Bir kesim oyunun beklentileri karşılayacağını düşünürken, diğer bir kesim asla The Sands of Time kadar kaliteli olamayacağını düşünüyor.
 
     Seride büyük bir farklılık yaratacak olan The Forgotten Sands'deki en büyük değişiklik ise dövüş güçleri konusunda olacak. Önceki oyunlardan çok daha gelişmiş bir dövüş sistemine sahip olacak oyunda etrafımızı saran onlarca düşmana karşı mücadele edeceğiz.
 
    Oyunun yeni videosunda bu onlarca düşmanı nasıl yok edebileceğimize tanık oluyoruz. Ice blast, Stone Armor, Trail of Flame ve Whirlwind gibi özellikler sayesinde düşmanlarımızın bizden çekeceği var.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 32 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler