PoP: The Forgotten Sands Wii Videosu

19.03.2010 03:09 Alkan Adakaner


 
     Ubisoft, Nintendo konsollarına özel önem veren bir firma olması nedeniye Nintendocular tarafından oldukça takdir ediliyor. Prince of Persia: The Forgotten Sands'in Wii versiyonu ile firma birkez daha gönüller kazanmayı başaracak gibi görünüyor.
 
      Nintendo Wii'deki PoP: The Forgotten Sands oyununun kendine özel bir hikayesi olacağını daha önceden duyurmuştuk. Oyunun Wii versiyonu ile ilgili ilk video yayınlandı.
 
     Kaliteli grafikleri, hızlı oyun yapısı, Wii-mote'u başarılı bir şekilde kullanma ve kendine özel oynanış elementleri ile Prince of Persia: The Forgotten Sands Wii'de bir başka güzel olacak gibi görünüyor.
 
     Oyunun yeni videouna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 16 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler