Pokemon Sun & Moon Şimdiden Japonya'da 1.9 Milyon Satmayı Başardı

22.11.2016 13:29 Gazali Çetinkaya

 
   Pokemon Sun & Moon, henüz çıkmadan 10 milyon dağıtım sayısına ulaşarak Nintendo 3DS oyunlarında başlangıç aşamasında en çok dağıtım sayısına ulaşan yapım olmuştu. Şimdi ise oyunun satış miktarına dair ilk rapor paylaşıldı.
 
   Famitsu tarafından paylaşılan rapora göre Pokemon Sun & Moon, sadece üç gün içerisinde 1,905,107 adet satış yapmayı başarmış. Üstelik bu miktar sadece Japonya için geçerli ve dijital satışları içermiyor.
 
   Nintendo 3DS'in 15.64 milyon adet ile en çok satan oyunu konumunda bulunan Pokemon X & Y ise çıkışında Japonya'da 2,096,050 adet satış yapmıştı.
 
   Nintendo 3DS özel olarak çıkış yapan Pokemon Sun & Moon; 18 Kasım tarihinde Japonya ve Kuzey Amerika'ya sunuldu. Oyun 23 Kasım tarihinde de Avrupa bölgesinde çıkacak. Eurogamer'ın Nintendo'ya yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Pokemon Sun & Moon'un Switch versiyonu Pokemon Stars Nintendo'nun yeni gelecek konsoluna çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PoKéMon Sun & Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler