Portal 2, Steam'de Sadece 5 Dolara!

18.04.2013 22:42 Samet Konuksal


    Her hafta sonunda sunduğu kampanyalarla birlikte oyuncuların ağızlarını sulandıran ve ellerini cüzdana götüren Steam, bu hafta sonunu farklı farklı oyunlarla geçirecek. Steam'in hafta sonu indirimlerinde yeni oyunlar belli oldu.
 
    22 Nisan'a kadar sürecek olan kampanyaların en dikkat çekeni Portal 2 oluyor. Bu kampanyayla birlikte Portal 2 sadece 4.99 dolara satılırken, ilk oyunun fiyatı ise 2.49 dolara kadar düşüyor. Tüm seriyi paket halinde 6.24 dolardan satın alma imkanı da sunulmuş. Bu fiyata bu oyunlari kesinlikle kaçmayacak cinsten. 
 
    Öte yandan Worms serisinin en yeni oyunlarından Worms Revolution, bu hafta sonunu Steam'de F2P olarak geçirecek. Hafta sonu boyunca herhangi bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunun tam sürümünü 7.49 dolardan satın alabilirsiniz.
 
Bütün kampanyalar için Steam ana sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler