Portal 2'nin Bölüm Yaratma Kiti Beta Sürecinde

15.03.2012 19:33 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin en iyi yapımlarından birisi olan Portal 2 adına yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Bu güncellemelerden belki de en bekleneni olan bölüm yaratma kiti, en sonunda beta sürecine girdi.
 
     Portal 2 oyuncularına daha fazla bölüm seçeneği sunacak olan yeni modlama eşyaları, gün itibariyle Steam'den ücretsiz olarak beta sürecine sunuldu. Ne zaman tam sürümünün geleceği belli olmayan kit, Steam'in Workshop sistemini de destekleyecek.
 
     Bu arada eski oyunlarına hâla daha önem veren Valve ekibi, Steam'in Workshop desteğinin çok yakında Left4Dead serisine de geleceğinin müjdesini verdi. Workshop sisteminde kullanıcılar yeni bölümler, eşyalar oluşturuyor ve bunları Steam kullanıcılarına açık olarak sunuyor. Kullanması da haliyle bizlere kalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 8 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler