Portekiz'de Reklamcı Olmak Varmış

28.12.2010 09:43 Alkan Adakaner


     Nintendo aslında genel olarak oldukça iyi reklam filmleriyle karşımıza çıkar. Wii ve DS için yayınlanan harika reklamlar hala hafızalarımızdaki yerini koruyor.
 
     Super Mario Bros. 25th Anniversary için Portekiz'de yayınlanan reklamı ise kişisel olarak berbat buldum; hatta Portekiz'de reklamcı olmak varmış dedim. Kamera karşısına bir yetişkin ve 2 çocuk geçirip çocukların hayret dolu bakışlarını çekmek. Tam bir emek ve yaratıcılık ürünü!
 
     Eğer Mario çocuklara göre o nedenle reklam da uygun olmuş derseniz bir şey diyemem, ama Mario'nun çocuklara göre olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu arada mükemmel bir Nintendo reklamı izlemek isteyenler buraya tıklasınlar.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler