Postal 2'ye 12 Yıl Aradan Sonra Yeni Bir Eklenti Paketi Duyuruldu

17.04.2015 17:15 Ömür Gencer


     
     Son derece vahşi yapımlar arasında Postal serisi ilk sıralara oynar. 2003'te çıkan serinin ikinci oyunu Postal 2 için bugün yeni bir eklenti paketi duyuruldu ve çıkışını yaptı. 
 
        Paradise Lost adını alan bu eklenti paketi oyuna yepyeni bir senaryo ve özgürce dolaşabileceğimiz yeni bir alan ekliyor. Bunun yanında artık iki elimizde de silah bulundurabileceğiz. Eklenti paketi oyuna kontrolcü desteğini de getiriyor.
 
       Paradise Lost'ta ana karakterimiz Dude'u 12 yıl önce seslendiren aynı aktör seslendirecek. Bahsettiğimiz eklenti paketinin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Postal III: Catharsis Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Running With Scissors Dağıtıcısı: Akella Tür: TPS Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler