İşte Postal III'ün PC İçin Çıkış Tarihi

Sessiz bir biçimde yapımı sürdürülen Postal III, en son E3 2011'de yayınlanan videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
22.10.2011 18:43 Levent Polater

 
    Çok nadiren yeni bilgi alabildiğimiz Postal III: Catharsis için en sonunda net bir çıkış tarihi duyurusu geldi.
 
     Running with Scissors’un CEO'su Vince Desi, oyunun PC'ye 10 Aralık'ta çıkacağını tüm dünya ile paylaştı. Rusya tabanlı bir firma olan Running with Scissors, kendi ülkeleri Rusya'ya bu oyunu 1 ay önce çıkartacaklar.
 
    Postal 2'de olduğu gibi açık dünya oynanışını baz alacak olan Postal 3, atasının izinden gidecek. Ron Jeremy, Jennifer Walcott, Randy Jones, ve Uwe Boll gibi ünlü seslendirmen kadrosuyla hazırlanan oyun, eğlenceli ve mizahi yapısı geniş sahnelerle çıkışını yapacak.
 
    İlk olarak PC'ye çıkacak olan oyun, Xbox 360 ve Playstation 3 için de ilerleyen tarihlerde raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Postal III: Catharsis Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Running With Scissors Dağıtıcısı: Akella Tür: TPS Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler