Power Pack, Nintendo 3DS'in Pil Ömrünü Katlıyor

Nyko Power Pack+
08.03.2011 23:10 Gökhan Yılmaz

 
     Konsollar için aksesuar üreten Nyko'dan Nintendo 3DS için yeni bir ürün geliyor. Power Pack+ ile 3DS'in çalışma süresini ikiye katlayabilirsiniz.
 
     Power Pack+, Nintendo 3DS'in alt bölgesine takılarak ürünün üç saatlik pil ömrünü iki katına çıkartıyor. Nyko, daha fazla konfor ve kontrol için özel parmak bölgelerinin tasarlandığını belirtiyor ve "Her yeni konsol ya da oyun sisteminin çıkışı ile birlikte bize de oyun tecrübesini arttırmak için yeni bir fırsat doğuyor. Şarj konusundaki bilgilerimiz doğrultusunda 3DS sahiplerine oyun sürelerini arttıracakları biri ürün sunmaktan gurur duyuyoruz." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Nyko Power Pack+, Kuzey Amerika'da 27 Mart tarihinde 20$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Ürünün Avrupa'da ne zaman ve hangi fiyatla satılacağı henüz açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 21 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler