Precursor'ın Elemanları Silicon Knights'tan

16.05.2013 07:55 Alkan Adakaner


    Eternal Darkness, Too Human gibi yapımlardan tanıdığımız Silicon Knights'ın başı bankalara olan ödemeler ve Epic Games ile Unreal Engine konusundaki anlaşmazlıklarla dertteydi. Bu da Silicon Knights'ın stüdyosunun kapanmasına neden oldu.
 
     Şu sıralar Shadows of the Eternals adlı projesiyle dikkatleri çeken Precursor Games'in elemanlarının bir kısmının Silicon Knights'tan olduğunu düşünüyorduk, ama açıklamalara göre bu stüdyodaki elemanların tamamı Silicon Knights'tanmış.
 
     Anlaşılan borçlarla başı dertte olan Silicon Knights çareyi Precursor Games çatısı altında yeniden bir araya gelmekte bulmuş. Umarız bu projelerinde başarılı olurlar ve yeniden bu tür sorunlarla uğraşmak zorunda kalmazlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Eternals Platformlar: PC Wii U PS4 Geliştirici: Precursor Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 11 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 11 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 12 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 12 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler