Prensesi Kurtardık. Peki ya Sonra?

16.05.2010 19:41 Ersin Kılıç


 
     Bir çok oyunun ana konusu niteliğini taşıyan ve daha çok Mario oyunları ile özdeşleşen "Prensesi kurtarma" vakasına esprili bir video hazırlanmış.
 
     Bu tür eğlence odaklı videolar ile daha önce de karşılaşmıştık. gerek Mario parodileri olsun gerekse de diğer oyunlarla ilgili bir çok video gördük. Hatta South Park adlı yapımda bile bu "Prensesi kurtarma" olayı esprili bir şekilde karşımıza çıkmıştı.
 
     Bir kaç haftadır oyun sitelerinde dolaşan bu video ise belki de bu olayı oldukça esprili bir şekilde anlatan en iyi videolardan birisidir. Studio Joho tarafından hazırlanan bu videoda, bir çok engeli aşıp sonunda prensesini kurtaran kahramanımızın asıl macerasının ise bu "kurtarma" olayından sonra cereyan ettiğini görüyoruz. Video prensesi kurtardıktan sonrasını çok başarılı ve komik bir şekilde sunmayı başarmış.
 
     Kalitesi, ses efektleri ve espri anlayışı ile oldukça başarılı bir portre çizen bu videoyu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler