Prey 2, Ortalama 15 Saat Sürecek

Sıkı bir FPS deneyimi Prey 2'de olacak gibi görünüyor
20.04.2011 17:41 Levent Polater

 
    Prey 2 yapımcısı Human Head, oyunun ortalama 15 saat süreceğini açıklayarak heyecan uyandırdı. Ortalama FPS sürelerinin 2 katı sayılabilecek bu süre gerçekten uzunluğuyla bekleyenlerini tatmin edecek görünüyor.
 
    Alınan bilgilere göre oynanış süresi, oyuncunun keşfetme isteğine ve yan görevleri yapmasına göre 15 saate kadar çıkabilecek. Proje şefi Chris Reinhart'ın oyun ile ilgili açıklamaları ise şöyle:
 
    “Güçlü bir tek kişilik oyuncu deneyimi yapmaya odaklanmış durumdayız. Tek kişilik oyun deneyimi konusunda ustalaşmış olan Bethesda'ya bağlıyız, İlginç bir mücadele oluyor bizim için. Yaptığımız diğer bazı şeyleri de değiştirmemizi sağlıyor. Tek kişilik oyuncu modu daha büyük olmalı. Daha fazla oyuncu seçeneği olmalı. Yapılacak çok şey var."

    Prey 2, seneye göz kırpıyor, platformları; PC, PS3, ve Xbox 360.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 18 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler