Prince of Persia: The Forgotten Sands Çıkış Tarihi

16.02.2010 21:33 Alkan Adakaner

 
 
 
     Prince of Persia: The Forgotten Sands ile bu ünlü seriyi eski günlerine döndürmek isteyen Ubisoft oyunun bütün versiyonlarına büyük önem veriyor.
 
     The Forgotten Sands'in Wii versiyonunun Xbox 360 ve PS3'e göre farklılıklar içereceğini söyleyen Ubisoft, oyunun grafiksel olarak da Wii'de düzgün, temiz ve etkileyici olacağını da açıkladı.
 
     Wii versiyonunun 18 Mayıs'ta Amerika'da, 20 Mayıs'ta ise Avrupa'da çıkacağı da Ubisoft'un açıklamaları arasında bulunuyor. Muhtemelen oyunun PS3 ve Xbox 360 versiyonları da hemen hemen aynı zamanda piyasada olacaktır.
 
     Ubisoft; Prince of Persia: The Forgotten Sands'in Wii versiyonunun hikayesi ve mekanlarındaki farklılıkların nasıl olacağı ile ilgili henüz ayrıntılı açıklamalar yapmış değil.
 
Oyunun Wii versiyonuna ait yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler