Prison Architect Yapımcısının Yeni Oyunu Sanal Gerçeklik Cihazlarını Destekleyecek

30.09.2015 18:55 Ömür Gencer


      Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan Prison Architect bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde tam sürüm olarak oyuncularla buluşacak. Prison Architect'in geliştirici ekibi Introversion Software, Prison Architect'ten sonraki oyunlarının sanal gerçekliğe hazır olacağını açıkladı.
 
      Firmanın kurucu ortağı Mark Morris, PC Gamer'a verdiği röportajda "Bir sonraki oyunumuzun sanal gerçeklikte oynanılmaması çok hayal kırıklığı oluştururdu." diyerek sanal gerçekliğe verdiği önemi belirtti. Buna rağmen yapımcı sanal gerçekliğin henüz yeni bir teknoloji olmasından dolayı yeni oyunun sanal gerçekliğe özel olmayacağını söyledi.
 
      Bahsettiğimiz yeni proje hakkında veya ekibin Prison Architect'i ne kadar süre daha desteklemeye devam edeceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni açıklamalar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prison Architect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Introversion Software Dağıtıcısı: Introversion Software Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler