Prison Architect'in Yeni Modu Oyunu Bambaşka Bir Hale Sokacak

28.09.2015 12:06 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Prison Architect'in uzun süre sonra Erken Erişim'den çıkacağını sizlere aktarmıştık. Geliştirici ekip oyun çıkışına yaklaştıkça yapıma gelecek yenilikler hakkında daha fazla detay vermeye başladı.
 
      Tam sürüm çıkışıyla birlikte oyuna yeni bir hikaye modu ve Escape adında yeni bir oyun modu gelecek. Bu Escape modu oyunun temasını tamamen değiştiriyor. Normalde hapishanemizi kurup mahkumların kaçmasını önlemeye çalıştığımız oyunun bu modunda hapishaneden kaçmaya çalışacağız. 
 
        Kaçmaya çalışacağımız hapishaneler tabii ki kendi tasarladığımız veya diğer oyuncuların tasarladığı hapishaneler olacak. Şimdiden oyuncular tarafından hazırlanmış 12,000'den fazla hapishane olduğunu belirtelim. Oyun modunda çete kurmak, bıçak çalmak, tünel kazmak gibi mahkumların yapabildiği her şeyi yapabileceğiz. Üstelik karakterimiz gittikçe gelişecek ve daha iyi ekipmanlar kuşanabilecek.
 
       Bahsettiğimiz Escape modunun oyuna büyük oranda yenilik getireceğini şimdiden söyleyebiliriz. Oyunun Steam'de 50 TL karşılığında satıldığını belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prison Architect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Introversion Software Dağıtıcısı: Introversion Software Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 2 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 3 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler