Pro Evolution Soccer 2011 Duyuruldu!

04.05.2010 15:54 Ersin Kılıç


 
     Futbol oyunu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Pro Evolution Soccer, yani nam-ı değer PES'in 2011 versiyonu duyuruldu.
 
     Konami bugün yaptığı açıklama ile oyunun duyurusu ile birlikte ilk videosunu, görsellerini ve oyuna ait ilk bilgileri de açıkladı. köklü değişikliklerin yapılacağı söylenen serinin bu yeni oyunu PC, PS3, Xbox 360, PS2, Wii ve PSP için geliştiriliyor.
 
     Oynanış yönünden bir hayli geliştirme olacağı söylenen oyunun grafiklerinde de daha fazla durulacağı belirtilmiş. Özellikle karakter animasyonları üzerinde özenle çalışılacağı ve futbolcu hareketlerinin gerçeğe uygun bir şekilde gerçekleşeceği de yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.
 
     Serinin en önemli modlarından biri olan Master League'nin de köklü değişime uğrayacağı oyunda, yapay zeka üzerinde de daha fazla çalışılacak. Arjantin milli takımı ve Barselona dışında dünyanın da en önemli futbolcularından biri olan Messi, PES 2010'da olduğu gibi serinin yeni versiyonunun da kapak yıldızı olacak.
 
     Sonbahar aylarında çıkacak olan oyun için yayınlanan ilk tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 373 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler