Professor Layton Xbox 360'ta Olsaydı?

Nintendo DS'teki oyunlar daha sevimli bir görünüme sahip
15.01.2011 09:41 Alkan Adakaner


     Bu nesilde aksiyon oyunlarının sayısı oldukça arttı. Artık macera-bulmaca türünde oyunlara rastlamak eskiye göre daha zor. Geliştiriciler ve yayıncılara da bu konuda kızmak anlamsız, çünkü onlar piyasa ne istiyorsa onu veriyorlar, sonuçta yaptıkları bir iş.
 
     Bu durum macera-bulmaca öğelerinin bol olduğu oyunları seven kitleyi rahatsız etse de onlar için de bazı oyunlar piyasaya çıkıyor, mesela Professor Layton serisi gibi. Nintendo DS için çıkan ve 3DS'te yoluna devam edecek olan bu seri Xbox 360'a çıksaydı nasıl olurdu. Daha doğrusu Batılı bir anlayışla geliştirilseydi neye benzerdi, çünkü Xbox 360 tek Batılı konsol.
 
     Aşağıdaki resimde de Professor Hershel Layton'ın elinde bir shotgun'la görüyoruz. Masayı deviren Layton bir çatışmaya girmiş görünüyor. Professor Layton'ın DS'deki maceralarında bu tür sahneler yok, ama Xbox 360'ta olması mümkündü.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler