Professor Layton: Mask of Miracles Japonca Video

3DS, 2011'e damgasını vuracak elektronik cihazların başında geliyor
20.12.2010 14:13 Levent Polater


    Japonya'dan yepyeni bir Professor Layton and the Mask of Miracles videosu geldi. DS'in en başarılı yapımlarından ve puzzle kategorisinde olan Professor Layton serisi, yapım sürecini 3DS'te de sürdürme kararı almıştı.
 
     Japonya'ya Bahar ayında çıkacak olan oyun için yayınlanan yeni videonun oyunda geçen sahnelerden hazırlandığını görmekteyiz. Bu seferki ana düşmanımız mistik güçlere sahip bir maske giyiyor ve yarattığı gizemleri çözmek yine bize düşüyor.
 
    Casino City adlı mekanda geçen oyunda diyaloglarda kullanılan karakterlerin ve çevre öğelerinin 3D modellendiğini görmekteyiz. Ayrıca çok farklı 3D bulmacalar da göz kırpıyor. Oynanıştan da bir kaç sahne görebildiğimiz bu harika videoya buradan ulaşarak izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Miracle Mask Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 13 Dk önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler