"Project Cars'ın Wii U Sürümü de Mükemmel Olacak"

Oyun görsel yönden çok iyi olacak gibi görünüyor
23.04.2013 20:30 Alkan Adakaner


     Bazı oyunların Nintendo Wii U sürümlerinin pek de özenilerek geliştirilmediğine şahit olabiliyoruz. Slightly Mad Studios ise oyunun Wii U sürümünün de tıpkı diğer sürümler gibi mükemmel olması için çabalıyor. Geliştirici stüdyodan Andy Tudor'un açıklaması şu şekilde:

    "Wii U sürümünün en kötü olan olmaması için emin olmamız lazım, bu sürüm berbat olmayacak. İnsanların oyunu oynamasını (Wii U sürümünü) ve aman 'Tanrım harika görünüyor' demesini istiyoruz"

    Oyunun PC sürümünün en iyi grafiklere ve çözünürlüğe sahip olacağını söyleyen yetkili, her sistemin zayıflıkları ve güçlü olduğu noktalar olduğunu belirtiyor. Project Cars da her sistemin gücünü elinden geldiğince kullanmak amacındaymış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project CARS Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 50 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler