Project Glass İle Battlefield 5 Nasıl Olurdu?

14.04.2012 14:21 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz haftalarda sizlere Google'ın Project Glass ile ilgili yayınladığı videoyla beraber bazı bilgiler vermiştik. İnternet ortamında çok konuşulan bir fikir haline gelen Project Glass ile ilgili bazı videolar yayınlanıyor. Bu videolar Google'ın yayınladığı resmi videolar olmasa da oldukça keyifli.
 
     Bu videolardan oyun dünyasını ilgilendiren ise ThereIsaCanal adlı Youtube kullanıcısının yayınladığı video. Videoda da izleyebileceğiniz gibi Google'ın yayınladığı videoya benzer bir şekilde başlıyor fakat bizleri ilgilendiren bölüm videonun devamı. Videoda oynayan kişi boş bir alana geçtikten sonra Battlefield 5 oynamaya başlıyor. Daha 4. oyun çıkmadan 5. oyunun hayali biraz güç ama video izlemeye değer. Google'ın Project Glass'ıyla Battlefield 5 oynamanın nasıl olacağını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

[DHVIDEO=4510]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler