Project Morpheus'un Çıkış Aralığı Açıklandı + Yeni Teknik Detaylar Paylaşıldı

04.03.2015 02:06 Ömür Gencer


       Sony, sanal gerçeklik cihazı Project Morpheus hakkında yeni detaylar paylaştı. Belirtilene göre cihazda 1920x1080 çözünürlüğünde 5.7 inchlik OLED ekran yer alacak. Cihazın tazeleme oranı (refresh rate) ise 120 Hz olacak. Bu oranın Valve ve HTC'nin yeni duyurduğu Vive'da 90 Hz, Oculus Rift DK2'de de 75 Hz olduğunu belirtelim.
 
       Sony'nin GDC sunumunda Shuhei Yoshida, cihazın 18 milisaniyeden az gecikme süresine sahip olacağını ve 9 adet izleme LED'ini bulunduracağını açıkladı. Bunların yanında Project Morpheus'un tüm ağırlığı kafanızın üstüne vererek yüzünüzü rahatsız etmeyecek ve kolayca takılıp çıkarılacak bir tasarıma sahip olduğu belirtiliyor.
 
        Tüm bu teknik detayların yanında Sony, Project Morpheus'un kullanıcılara ne zaman sunulacağını açıkladı. Belirtilene göre cihaz 2016'nın ilk çeyreğinde teknoloji hayranlarının beğenisine sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler