Project Soul Ekibine Dinlenmek Yok!

Lanetli şövalyemiz Nightmare yine iş başında olacak.
28.01.2012 01:04 Beril Sergün


     Daha sadece birkaç hafta önce Soul Calibur V'in tasarımını bitirmiş olmalarına karşın, Project Soul takımı dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre daha şimdiden 3 adet indirilebilir eklenti paketi oyun için hazır durumda.
 
     Bu ay içerisinde çıkması planlanan eklentiler, eklenti pakedi başına 1.99 Euro'luk fiyatlara sahipler. İşte paketlerin içindekiler :
 
     Paket 1 (Çıkış Tarihi 3 Şubat)
- Bikini, kanatlar ve yüz boyalarından oluşan 9 egzotik ürün. 
- Soul Blade ve SOULCALIBUR'un orjinal müzikleri (Parçalar ayrı ayrı da satışla sunulacak.0.99 Euro ya da 80 MS Puanı ile alabileceksiniz.) 
 
     Paket 2 (Çıkış Tarihi 14 Şubat Sevgililer Günü)
- Hayvan Kafaları, Kimonolar ve göğüs zırhları gibi 9 korkunç ürün.
- Soul Calibur II ve III'e ait orjinal müzikler (Parçalar ayrı ayrı da satışla sunulacak.0.99 Euro ya da 80 MS Puanı ile alabileceksiniz.)
 
     Paket 3 (Çıkış Tarihi 28 Şubat)
- Kurukafalar, Kamuflaj, Yüz boyaları ve maskeler gibi 9 özel ürün.
- Soul Calibur IV ve SoulCalibur : Broken Destiny'e ait orjinal müzikler (Parçalar ayrı ayrı da satışla sunulacak.0.99 Euro ya da 80 MS Puanı ile alabileceksiniz.)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur V Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler