Project Zomboid'in Yeni Sürümü Çıktı

Retro stil zombi macerası
13.03.2012 16:01 Gökhan Yılmaz

 
     Bağımsız bir Zombie Apocalypse oyunu olan Project Zomboid'in halka açık yeni bir Alpha sürümü yayınlandı. Bu, ileriki haftalarda gelecek olan tam sürümün test edilebilir bir versiyonu. Bu nedenle tüm özelliklerin çoğunu barındırıyor.
 
     Oyunu burada bulunan linklerden indirerek test etmeye başlayabilirsiniz. İzometrik kamera açısına sahip olan Project Zomboid'i şimdiden satın almak isterseniz 8$ ödemeniz isteniyor. Fakat acele etmeniz iyi olur zira fiyatını arttıracaklar.
 
     Oyunda zombilere karşı hayatta kalma mücadelesi verirken arkadaşlarınızla uçsuz bucaksız dünyada kaçış macerası vereceksiniz. Zombiler tarafından ısırıldığınızda son günlerinizi nasıl geçireceğiniz size kalmış, şerefli bir şekilde intihar mı edeceksiniz yoksa arkadaşlarınızın boğazına mı sarılaracaksınız?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zomboid Platformlar: PC Geliştirici: The Indie Stone Dağıtıcısı: The Indie Stone Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler