Project Zomboid'in İki Ayı Boşa Gitmiş

Zombilere karşı diğer oyuncularla hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyun, aynı zamanda retro grafikleri ile dikkat çekiyor.
06.07.2012 17:16 Gökhan Yılmaz

 
     Belki hatırlayanlar olacaktır, geçtiğimiz sene Rezzed etkinliğinde yapımcı The Indie Stone'dan Project Zomboid'in kodlarının bulunduğu bilgisayarlar çalınmış ve yapımcının başına büyük bir sorun açmıştı. Kodların sadece o bilgisayarda bulundurulması hatası, yapılan açıklamaya göre yapımcıya iki aya mal olmuş.
 
     Bilgisayarın ve dolayısıyla kodların çalınması ekibin büyük bir moral bozukluğu yaşamasına neden olmuş. Bazı çalışanlar firmanın kapanma olasılığından bile söz etmişti. Neyse ki tüm bunlar atlatılmış ve Project Zomboid'in 0.2.0 versiyonu hazırlanabilmiş. Yeni silahlar, Knox Country'de keşfedecek daha çok yer, yeni ışıklandırma sistemi, yeni yetenekler ve dahası yeni sürümde oyuncularla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zomboid Platformlar: PC Geliştirici: The Indie Stone Dağıtıcısı: The Indie Stone Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler