"Project Zwei'ın Çok Kaliteli Grafikleri Olacak"

Zwei şimdiden korku oyunu severlerde heyecan yarattı
27.04.2012 09:29 Alkan Adakaner


     Kendi stüdyosu Tango Gameworks'te şu an Project Zwei adlı hayatta kalma-korku oyunu üzerinde çalışan Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami yeni oyununun grafikleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
      Zwei'ın ilk görselinin tamamen sanatsal tasarımlardan oluştuğunu belirten Mikami bakın oyunun grafiklerinin iyi olmasını bekleyenlere nasıl bir müjde verdi:
 
     "Şu sıralar, nihayet ilk aşamayı bitirdik. Sanatsal çalışmalarla oldukça iyi bir atmosfer yarattık. Grafikler konusunda bu defa kendimize güvenimiz çok fazla. Tabi ki, bu sanatsal çalışmalardaki grafikleri birebir olarak oyun içinde yaratamayız, ama görüntülerde hissettiniz atmosferi oyuna uyarlayabiliriz. Oyunda boş alanlarda dağlar olacak, ama buna karşın tasarımcılarımızla birlikte atmosferi nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışıyoruz."
 
       Bir korku oyununda grafikler elbetteki önemlidir, ama Shinji Mikami'nin de dediği gibi atmosferi hissedebilmek her şeyden daha önemlidir. Kaliteli grafikler ve atmosfer bir arada olursa Project Zwei korku oyunu severlerin favorilerinden biri olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler