Project xCloud 15 Eylül'de Android için Çıkacak, Xbox Game Pass Ultimate'a Dahil Olacak

04.08.2020 17:32 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden telefonda veya tablette doğrudan buluttan akış yoluyla oynayabilmeyi sağlayan sistem Project xCloud'un 15 Eylül'de Android cihazlar için çıkış yapacağını ve Xbox Game Pass Ultimate'a dahil olacağını duyurdu.
 
Desteklenecek 22 ülke arasında Türkiye bulunmuyor: Avusturya, Belçika, Kanada, Çekya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, İspanya, Güney Kore, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri.  
 
Xbox Game Pass Ultimate aboneleri 100'den fazla Xbox Game Pass oyununa Project xCloud üzerinden ek ücret ödemeden erişebilecek. Destiny 2, Gears 5, Minecraft Dungeons, Tell Me Why, Yakuza: Kiwami 2 ve çok daha fazlası ulaşılabilir olacak. Yeni çıkacak birinci parti oyunlar da ilk günden eklenecek.
 
Arkadaş listeniz, başarımlarınız, kontrolcü ayarlarınız ve kayıtlı verileriniz mobile aktarılacak ve bu sayede özelleştirilmiş ayarları veya ilerlemeyi kaybetmeden konsol ve mobil arasında geçiş yapabileceksiniz.
  
Ayrıca Project xCloud'u destekleyecek mobil oyun aksesuarları tanıtıldı. Buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project xCloud Platformlar: Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler