Psikolojik Korku Oyunu Infliction'ın Genişletilmiş Versiyonu Konsollar İçin 25 Şubat'ta Yayınlanacak

11.12.2019 19:34 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Caustic Reality'nin yaptığı psikolojik korku oyunu Infliction'ın konsollar için genişletilmiş versiyonu olan Infliction: Extended Cut, 25 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlanacak. 
 
Oyunun aslında 2019'un son çeyreğinde çıkması bekleniyordu ancak ne yazık ki ertelendi. Infliction'ın asıl sürümü PC için 2018 yılında Steam üzerinden yayınlanmıştı. Buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Infliction: Extended Cut oyunun Steam çıkışında bulunan tüm içerikleri barındıracak. Ayrıca oyuna, New Game Plus modu altında yeni sonlar, yeni zorluk seviyesi, yeni bulmacalar ve sürprizler ekleyecek. Fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Infliction psikolojik bir interaktif korku oyunu. Mutlu bir ailenin kalıntıları arasında dolaşın, mektup ve dergileri okuyup sesli mesajlar dinleyin ve sizi o eve getiren şeyin ne olduğunu çözmeye çalışın.
 
Yalnız değilsiniz.
 
Huzursuz bir düşman sizi takip ediyor olacak ve gerçekten yakalanmak istemezsiniz. Saklanacak mısınız yoksa savaşmanın bir yolunu mu bulacaksınız? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infliction: Extended Cut Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Caustic Reality Dağıtıcısı: Caustic Reality Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Dk önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 36 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler