Psychonauts 2, Geliştirici Double Fine'ın En Çok Satan Oyunu Oldu

01.05.2022 12:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Sanat Yönetmeni Lisette Titre-Montgomery, Twitter aracılığıyla Psychonauts 2'nin geliştirici ekip Double Fine'ın bugüne kadarki en yüksek puanlı oyunu olduğunu açıkladı. Bunun yanı sıra ekibin en çok satan oyunu olduğunu belirtti. Montgomery, Double Fine stüdyosundan 1 Nisan'da ayrıldı.
 
Montgomery ek olarak şunları söyledi: "Son 4 yılda lider ve yaratıcı bir kimliğe bürünmenin ne anlama geldiğini öğrendim. Psychonauts 2 dünyasını hayata geçirme konusunda bana güvendiğiniz için teşekkür ederim. Bu süreçte lider olmam, Double Fine'ın bugüne kadarki en yüksek puanlı ve en çok satan oyununun piyasaya sürülmesiyle sonuçlandı."
 
Psychonauts 2, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 25 Ağustos 2021'de çıkış yaptı. Oyun ayrıca aynı tarihte Xbox Game Pass'e geldi.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Psychonauts 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler