Psychonauts 2'nin Fiziksel Sürümleri 27 Eylül'de Yayınlanacak

08.07.2022 13:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Double Fine Productions, Psychonauts 2'nin Motherlobe Edition adlı fiziksel sürümünü 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox Series ve Xbox One için yayınlayacağını duyurdu. 
 
Fiziksel sürüm, oyunun tam sürüm kopyasını, konsept sanatını ve altı adet çift taraflı sanat kartı setini, altı adet birinci sınıf çıkartma koleksiyonunu ve dijital indirme kodunu içerir. Ön siparişler şu anda iam8bit üzerinden verilebilir.
 
Psychonauts 2 şu anda Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için dijital olarak mevcut.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Psychonauts 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler