Pure Football'dan Yeni Bilgiler

18.05.2010 01:16 Ersin Kılıç


 
     FIFA Street tarzı oynanışı ile dikkat çeken ve bu yöndeki eksikliği giderebilecek olan Ubisoft imzalı Pure Football'dan yeni bilgiler ve ekran görüntüleri geldi.
 
     Oyunun ilk açıklanan bilgilerinde 17 uluslar arası takım ve 230 seçilmiş futbolcunun yer alacağı açıklanmıştı. Açıklanan yeni bilgilerde ise bu 17 takım dışında oyunda 3 efsanevi takımında yer alacağı belirtildi. Bu takımlar ise Almanya, Amerika ve yıldız futbolcuların oluşturduğu bir Dünya karması olarak açıklandı.
 
     Seçme yıldızların bulunduğu Dünya karması için, defans, orta saha ve atak yönünden oldukça yetenekli futbolculara sahip olacağı açıklandı. Dünya karmasında Pele, Denis Berkamp, George Best, Eric Contana, Garry Linaker, Jari Litmanen ve Peter Schmeichel gibi yıldızlar olacak.
 
      Alman karmasında ise Lothar Matthaus, Rudi Völler, Pierre Littbarski, Andreas Brehme, Karl-Heinz Rummenigge ve Bodo Illgner yer alacak. Bu efsane takımlardan üçüncüsünde yani Amerika takımında ise Alexi Lalas, Tony Meola, Claudio Reyna ve Eddie Pope gibi yıldızlar bulunacak.
 
     Bu ay çıkışını yapacak olan Pure Football'ın yeni ekran görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pure Futbol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler