Pyramid Head Elektrik Süpürgesini Öldürürse

Silent Hill filminden bir sahne
20.01.2010 15:35 Alkan Adakaner

Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz Cosplayer Silent Hill oyunlarının en ünlü boss'larından birisi olan Pyramid Head'i canlandırmış.
 
Özellikle Silent Hill 2'de başımızabüyük bela olan Pyramid Head ile dalga geçme amacıyla yapıldığı anlaşılan bu Cosplay'in canlandıran kişinin bayan olması ise Pyramid Head'in gerçekte (tamam oyunda) erkek olması hakikatini ortadan kaldırmıyor.

Eğer Pyramid Head bayan olsaydı ancak Elektrik süpürgesini öldürürdü mü demek istiyorlar biz kesin bir anlam çıkaramadık.
 
Aşağıdaki Pyramid Head Cosplay'i ile yandanki filmden alınan Pyramid Head'i karşılaştırınca bu hallere mi düşecektin Pyramid Head demekten kendimizi alamıyoruz.
 
 
Image and video hosting by TinyPic
 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Shattered Memories Platformlar: Wii PSP Geliştirici: Climax Entertainment Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler