Quantic Dream'in Yeni Oyunu Star Wars Eclipse Duyuruldu

10.12.2021 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Lucasfilm Games ve Quantic Dream, aksiyon macera oyunu Star Wars Eclipse'i duyurdu. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Star Wars Eclipse, Jedi'ların altın çağı olarak bilinen bir dönemde ve Outer Rim'in keşfedilmemiş bir bölgesinde geçen aksiyon macera oyunudur. Oyun, Quantic Dream'in daha öncesinde de yaptığı derin hikaye anlatımına sahip olarak oyuncuların karşısına çıkacak. Her kararın hikayenin gidişatı üzerinde dramatik bir etkisi olabileceğinden, oyuncuların seçimleri çok önemli olacak.

Star Wars serisine yakınlığı olan yazarlar, oyun yaratıcıları ve hikaye anlatımı uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından hazırlanan Star Wars Eclipse, benzersiz bir hikayeyi sunacak. Oyun içerisinde yeni keşfedilecek yerler ve karakterler yer alacak. 
 
Fragman videosu
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler