Quantum Theory Patlak Çıktı !

09.10.2010 12:27 Talha Aynacı

 
     Henüz ilk görüntüleriyle orjinal bir oyun olmaktan uzakta duran ve Gears of War'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Quantum Theory çıkış notlarıyla patlamaya devam ediyor.
 
     Daha önce IGN'den 10 / 2.5 alan ve "korkunç" olarak yorumlanan Tecmo KOEi yapımı  Quantum Theory için bir çıkış puanı da g4tv'den geldi. İnceleme görsel olarak yapımı idare edecek kalitede bulurken; kontrollerde ki zorluklar, hedef almanın işkenceye dönüşmesi, kafa karıştıran yakın dövüş sistemi, sıkıcı mekanlar ve basit hikayesinden ötürü notunu kırdı ve oyuna 5 / 2 verdi.
 
     İlk olarak PS3'e özel duyurulan ve daha sonra multiplatform olarak çıkışını gerçekleştiren Quantum Theory adından hiç söz ettiremediği kadar varmış.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Theory Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team Tachyon Dağıtıcısı: Tecmo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 27 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler