Quantum Theory'den Oynanış Videosu

06.09.2010 13:14 Ersin Kılıç


 
     İlk olarak PS3 için duyurulan daha sonra ise Xbox 360 içinde geliştirildiği açıklanan Quantum Theory için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Hatırlarsanız oyun ilk duyurulduğu dönemde sahip olduğu özellikler ve oyun dinamikleri ile PS3'ün Gears of War'ı olarak lanse edilmişti. Oyunun yayınlanan bu yeni altı dakikalık videosuna baktığımızda bu söylemlerin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Oynanış videosuna baktığımızda Quantum Theory'nin Gears of War serisinden fazlasıyla etkilendiğini görüyoruz. Siper alma, kamera açılarından tutun yerdeki silahların göstergesi bile Gears of War'ı anımsatıyor.
 
     Bu ay sonunda PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni oynanış videosunu burayatıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Açıkçası Quantum Theory'nin Gears of War'dan serisinden esinlenmesinde bir sakınca görmüyorum. Sonuçta ortada bu kadar mükemmel bir örnek varken bir oyunun böyle bir örnekten etkilenmesi oldukça normal. Tabi hemen hemen tüm dinamiklerini saymazsak :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Theory Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team Tachyon Dağıtıcısı: Tecmo Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 31 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler