RE5, Yeni İçeriğiyle Xbox360'a da Geliyor

Spencer'in malikanesinde Chris ve Jill'i kontrol edebileceksiniz.
30.09.2009 14:51 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Tokyo Game Show'da Resident Evil 5 : Alternative Edition duyurulmuştu. TGS'de sadece PS3 için gösterilen oyunda yer alacak olan ek içerik Xbox 360 için de doğrulandı.
 
Resident Evil 5'te sadece anı olarak bulunan Spencer'in malikanesi bölümü Alternative Edition içerisinde oynanabilir olarak bulunacaktı. İşte bu bölümün Xbox 360'a da geleceğini oyunun yapımcısı olan  Jun Takeuchi doğruladı.

Jun Takeuchi, Famitsu ile yaptığı konuşmada sadece  Alternative Edition'daki bu ekstra bölümün Xbox 360'a geleceğini, çünkü tam sürüm Alternative Edition'un motion kontroller desteği nedeni ile PS3'e özel olarak piyasaya sürüleceğini de sözlerine ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler