RE 5: Alternative Edition DLC Olarak Gelecek

Resident Evil 5: Alternative Edition'da Jill ve Chris tekrar bir arada
10.11.2009 01:25 Alkan Adakaner

Xbox 360 ve PS3 için 2010 baharında gelecek olan Resident Evil 5: Alternative Edition'ın sadece indirilebilir içerik olarak geleceği Capcom tarafından açıklandı.
 
Capcom; daha önce oyunu hem indirilebilir içerik hem de kutulu halde satmayı düşünüyordu; fakat oyuncular arasında yapılan anketler neticesinde oyunun sadece indirilebilir içerik olarak çıkarılması kararlaştırıldı.
 
Tokyo Game Show'da duyurulan Resident Evil 5: Alternative Edition, PS3'te yeni kontrol sistemini destekleyecek, Xbox 360 versiyonunun ise Natal'ı destekleyebileceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
 
RE 5: Alternative Edition'da Jill ve Chris'i yönetebileceğiz ve oyun konu olarak Resident Evil 5'ten önce geçiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 : Gold Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler