RE: Operation Raccoon City, 3 Taraflı Çatışma

Peki en azından gizli modlarda Leon'u da yönetme şansı bulur muyuz?
31.03.2011 06:52 Alkan Adakaner


      Resident Evil: Operation Raccoon City'nin duyurulması bir çok sayıda oyuncuyu heyecanlandırdı; hatta oyunun ilk videosunda Leon'u görmek bazı oyuncular için Operation Raccoon City'i satın alma nedeniydi, ama anlaşılan Leon da düşmanımız olabilir.
 
      Capcom'dan Masachika Kawata'nın açıklamalarına göre oyunda 3 taraf arasında çatışma var. Bunlar bizim yönettiğimiz Umbrella ekibi, Leon S. Kennedy ve Zombiler. Oyunun geliştirme sırasındaki anahtar sözcük bile "Leon'u öldür"müş.

      Operation Raccoon City'nin bir TPS oyunu olacağını söyleyen (işte Left 4 Dead'ten ayrılan nokta) Kawata, RE 2 ve RE 3 arasında geçecek oyunun Capcom tarafından yazılmış tamamen yeni bir senaryoya sahip olduğunu da belirtti.
 
       2011 yılının sonunda PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Resident Evil Operation Raccoon City'nin şu ana kadar %45'i tamamlanmış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler