RE: Operation Raccoon City'den İlk Oyun içi Video

Aslında zombiler korkunç görünüyor, peki ya oyun?
13.04.2011 05:58 Alkan Adakaner


    Capcom, Resident Evil: Operation Raccoon City'nin ilk oyun içi görüntülerinin bulunduğu videosunu yayınladı.  Bu video Left 4 Dead'ten çok farklı bir oyunla karşı karşıya olduğumuzun da kanıtı.Yine de bildiğimiz Resident Evil'lardan da çok farklı bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Leon'un şehre gelmesi ile başlayan video'da Umrella ekibinin doğrudan Leon'un hedef aldığını görüyoruz. Ayrıca zombiler bir yana Umbrella ekibinin Spec Ops'lara karşı mücadele ettiği de görülüyor. 
 
     Bu videonun en dikkat çekici yanı ise Tyrant'ın görünmesi olmuş. Diğer Resident Evil'ların aksine normal silahların işlemediği bu Tyrant, ağır hareket etmesi nedeniyle bizi çok zorlamayabilir.
 
     Zombilerin bu kadar pasif görünmesi Resident Evil'ın doğasına son derece aykırı; sanırım özel birliklerin tehdit oluşturduğu bir aksiyon oyunu oynayacağız. Daha önce Socom serisini geliştiren Slant Six Games, o seriyi RE dünyası ile harmanlamış gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler