RE: Raccoon City'den İlk Oynanış Videoları Geldi

Kanadığınız anda zombileri üzerinize çekmiş olursunuz.
08.06.2011 02:54 Levent Polater

 
    Capcom’dan en sonunda Resident Evil: Raccoon City'nin nasıl oynandığını gösteren ilk oyun içi videolar yayınlandı.
 
    Videoya göz attığımızda oyuncuların hem zombilerle hem de düşman askerle iç içe büyük bir karmaşa içerisinde hayatta kalmaya çalıştıklarını görüyoruz. Yalnızca zombiler de yok elbette. Resident Evil'dan alışık olduğumuz envai çeşit tiksinç yaratık Raccoon şehrinde her an karşınıza çıkıp sizi ve ekibinizin hayatını tehlikeye sokabilir.
 
    TPS tarzında olduğu görülen oyunda siper sistemi ve düşmanı yakından etkisiz hâle getirme gibi oynanış dinamiklerinin kullanıldığını görmekteyiz. Oyuncunuzun kanadığında zombilerin size akın edeceğini de söyleyelim.
 
    PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacak olan Resident Evil: Operation Raccoon City'nin ilk oynanış videoları aşağıda, kendisi 2011'in son çeyreğine göz kırpıyor.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler