RE: Revival Selection'daki Özel İçerikler

01.08.2011 16:17 Alkan Adakaner


 
     RE: Code Veronica ve Resident Evil 4'ü içinde barındıracak olan Resident Evil: Revival Selection'ın içindeki iki oyun Avrupa ve Amerika'da PSN ve Xbox Live'dan ayrı olarak satılacak. Buna rağmen oyun Japonya'da kutulu olarak piyasaya sürülecek ve bu sürüm bazı özel içerikler barındırıyor. Tabi bu özel içerikleri oyunların Batı sürümlerinde de görme şansımız var.
 
     Revival Selection'ın Playstation 3 sürümünde "PlayView" adlı Sony tarafından geliştirilen bir teknolojiyi kullanan iki adet "Resident Evil Archives" kitabı yer alacak.
 
    Xbox 360 sürümde ise Avatarımız için Leon'un kostümü yer alacak. Zaten bu kostümün oyunla aynı anda satışa çıkması da bekleniyor. PS3 kullanıcıları ücretli olarak bu kostüme sahip olacak.
 
    2011 yılında Xbox 360 ve Playstation 3 sahipleri serinin bu ünlü oyunlarını HD kalitesinde yeniden oynama şansı yakalayacaklar. Aşağıda oyunun yeni ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Japonya kapak tasarımları da yukarıda. Bildiğiniz gibi Resident Evil'ın Japonya'daki adı Biohazard.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler