RE: The Mercenaries'in Kayıt Dosyaları Silinemiyor

Resident Evil: The Mercenaries 3D çoklu oyuncu temelleri üzerine kurulu
27.06.2011 10:42 Alkan Adakaner


     Resident Evil: The Mercenaries 3D'deki kayıt dosyalarımızın silinemediği ortaya çıktı. Oyunun Japonya sürümünü deneyenler kayıt dosyalarını tamamen silip yeni bir oyuna başlayamadıklarını söylüyorlar.

     3DS oyun kayıtlarını doğrudan kendi belleğine değil, oyun kartuşlarının içine yapıyor. Bu durumda da RE: The Mercenaries 3D'yi satmak isteyenler veya 2. el olarak almak isteyenler daha önce oyunu oynamış olan kişinin kayıt dosyalarını silemiyorlar ve oyunun zevki bir bakıma baltalanıyor.

    Bu Capcom'un gözden kaçırdığı bir şey değil, firmanın 2. el satışlarına darbe vurmak için aldığı bir önlem gibi görünüyor. Capcom aldığı bu önlemle Mercenaries 3D'nin ikinci el satışlarını düşüreceği kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler