RTX 3090 Assassin's Creed Valhalla'yı 4K Ultra Ayarlarda Sabit 60FPS Çalıştıramıyor

09.11.2020 09:45 Gazali Çetinkaya

 
GameGPU, Assassin's Creed Valhalla'nın RTX 3090 ve i9 10900K ile performansını test etti ve oyun 1500 dolarlık ekran kartında bile 4K çözünürlükte ultra ayarlarda sabit 60FPS veremiyor. Oyunda ray tracing desteği de mevcut değil.
 
Assassin's Creed Valhalla'nın içinde bulunan benchmark aracına göre oyun ortalama 56FPS çalışıyor. Gerçek zamanlı yapılan testte ise belirli alanlarda 40'lara kadar düştüğünü görüyoruz. 
 
Sürücü güncellemeleri ve yamalarla daha iyi hale gelebilir. Yine de Watch Dogs: Legion'da olduğu gibi Assassin's Creed Valhalla'da da Ubisoft optimizasyon konusunda pek iyi bir iş çıkaramamış gibi görünüyor.

Oyun PlayStation 5 ile Xbox Series X'te dinamik 4K 60FPS fakat hangi ayarlar olduğu belli değil.
 
Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için; 12 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak.

RTX 3090 Assassin's Creed Valhalla performans testini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler