R.U.S.E İçin Ücretsiz DLC Yayınlandı

R.U.S.E strateji oyunlarına farklı bir bakış açısı sundu ve başarılı bir oyun oldu
23.12.2010 10:10 Alkan Adakaner


     Bu yılın başarılı strateji oyunlarından R.U.S.E için ücretsiz indirilebilir içerik olan The Manhattan Project Pack yayınlandı. Bu paket şu an Playstation Network, Steam ve Xbox Live'dan indirilebilir.

     Paket ücretsiz ama içeriğinin oldukça dolu olduğunu görüyoruz. Bu paketle birlikte Twilight of the Gods', 'Vesuvio' ve 'Guns and Tulips adlı çok oyunculu haritalar oyuna ekleniyor. Ayrıca 'Nuclear War' ve 'Total War' adlı yeni oyun modları da emrimizde.

     Ayrıca bütün prototip halinde olan üniteler, fabrikalar ve gelişimler oyunun başından itibaren açık olacak. Yani kronolojik sıra bir bakıma hiçe sayılabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
R.U.S.E Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eugene Systems Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler