RUSE'un Rising Sun Adlı DLC'si Çıktı

R.U.S.E genel olarak büyük beğeni toplamıştı
15.02.2011 20:06 Alkan Adakaner


     Eugen Systems tarafından geliştirilen R.U.S.E için Rising Sun adlı DLC (indirilebilir içerik) yayınlandı. Şu an Xbox 360 ve PC oyuncularının indirebileceği DLC yarın PSN üzerinden PS3 kullanıcılarına da sunulacak.
 
     PC kullanıcıları Ubisoft mağazasında 9.99 Euro'ya satılan DLC'yi buradan satın alabilirler. DLC Xbox Live'da ise (bölgelere göre çıkış tarihi değişebilir) 800 puana satılıyor.
 
      Bu DLC size Japon askerlerini tek kişilik ve multiplayer modlarda yönetme şansı veriyor. Gold for the Brave, Ostfriesland ve For Honour adlı 3 görevde 28 yeni ünite ve fabrikalar kullanımımıza sunulacak.
 
     Japonlar yaratıcılık ve ucuz üretim maliyeti gibi yetenekleri olacak Japonların Dokuritsu Kôhei adlı alev püskürten birlikleri de bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
R.U.S.E Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eugene Systems Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler