Rage Xbox 360'ta 20 GB'tan Fazla Yer Tutuyor

Rage 2011 yılının en çok beklenen oyunlarından birisi
08.08.2011 11:32 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Xbox 360'ta oyunları cihazımıza yükleyebiliyoruz. Yükleme işlemi sonrasında ise oyunun diski cihazın içinde kalmak zorunda, çünkü bir oyunu aynı anda daha fazla kişinin oynaması engellenmek istenmiş.
 
     Bu yükleme işlemi "loading" sürelerini kısalttığı gibi cihaz DVD'yi döndürmediği için konsol da ısınmıyor. Rage gibi uzun süre başından kalkmayaağımız bir oyunda da "loading" sürelerinin kısalması ve cihazın ısınmaması bizi memnun edecektir.
 
     Peki Rage'i Xbox 360'a yüklemek için hard diskimizde ne kadar yer olması gerekiyor? John Carmack'ın QuakeCon'da yaptığı açıklamaya göre 21-22 GB yere ihtiyacımız olacak.
 
     Aslında Xbox 360'ta çok yer kaplayan ilk oyun Rage olmayacak. Final Fantasy XIII ve Lost Odyssey gibi oyunlar da konsolda yüksek yer kaplamışlardı. Ne diyelim, oyun çıksın da konsola yüklemeden de oynamaya razıyız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 5 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler