Rage ile Battlefield 2'yi Birleştirsek?

Rage'in multiplayer modu olsaydu böyle olurdu herhalde.
05.04.2012 19:08 Gökhan Yılmaz

 
     2 Dawn Games, daha önce Battlefield 2, Desert Combat, Frontlines: Fuel of War gibi oyunlarda çalışmış yapımcılardan oluşuyor ve duyurdukları oyun ilgi çekecek gibi görünüyor. Wasteland tadında bir dünyada araçlarla savaşmaya ve çeşitli silahları kullanarak rakiplerinize kurşun yağdırmaya hazırlansanız iyi olur.
 
     Ravaged'de Güneş'in solar ışınları nedeniyle harabeye dönmüş bir dünyada bulunuyoruz ve burada birbirine ölümüne düşman iki grup bulunmakta: Resistance ve Scavenger. Bu gruplar kendi içinde oyuncu sınıfları diyebileceğimiz bölümlere ayrılmışlar ve birbirleriyle daha çok toprak almak, hayatta kalmak ve kaynak elde etmek için savaşıyorlar. Resistance medeniyetin geri dönmesi için uğraşırken Scavenger'lar ise post-apocalyptic dünyamızın suçluları rolünü üstleniyor.
 
     Oyunda kullanabileceğimiz 4x4 jipler, Hot Rod arabalar, Gyro Copter'ler ve ATV'ler bulunuyor. Seçebileceğimiz sınıflar ise Warrior, Bandit, Sniper, Soldier ve Grunt olarak belirtilmiş. Ayrıntılı bilgiler önümüzdeki haftalarda gelecektir.
 
     Oyunun daha alacağı uzun bir yol var yapımcılar fakat S.T.A.L.K.E.R.'daki gibi daha atmosferik bir ortam yapmayı başarıp da Borderlands'da olduğu gibi eğlence etmenleriyle süslemeyi becerirlerse kendilerine büyük bir oyuncu kitlesi toplarlar. Yayınlanan ekran görüntüleri ve oynanış videosunu aşağıdan takip edebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ravaged Platformlar: PC Geliştirici: 2 Dawn Games Dağıtıcısı: 2 Dawn Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 22 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler