Rage'in iOS Sürümü Bu Hafta Ücretsiz

Rage HD orijinali kadar olmasa da başarılı grafiklerle yüksek frame oranını birleştiriyor.
18.08.2011 11:33 Gökhan Yılmaz

 
     id Software şu sıralar yeni oyun motoru (id Tech 5) ile geliştirdiği Rage üzerinde harıl harıl çalışıyor. Çıkmasına yaklaşık bir buçuk ay kalan yeni oyun atmosferi ve aksiyon seviyesi ile oyuncuları mest edecek gibi görünüyor.
 
      Oyunun iOS için geliştirilen sürümü de mobil cihazların avantajını iyi kullanarak başarılı grafikler sergiliyor. Oyunun iOS sürümü olan Rage HD normalde 2$'a satılırken, id Software bu hafta boyunca ücretsiz olacağını duyurdu. Bunun nedeni Rage'in Facebook sayfasının 100.000 kişiyi geçmiş olması.
 
      Rage'i bu linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz (iPhone, iPod Touch ve iPad)
      Rage HD'yi buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz (iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch (3. ve 4. nesiller), iPad ve iPad 2).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 20 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 39 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler