Rainbow Six: Patriots Sonunda Duyuruldu!

New York'u kurtarmak sizin elinizde!
03.11.2011 19:45 Samet Konuksal


     Oyun dünyasının önemli serilerinden Rainbow Six'in uzun süredir gündemde olan yeni oyunu sonunda duyuruldu! Rainbow Six: Patriots PC, PS3 ve Xbox 360 için 2013 yılında geliyor!
 
     Yapılan açıklamaya göre Rainbow Six: Patriots, Ubisoft'un üç yapımcısı arasında ortaklaşa olarak bir yapım süreci geçiriyor. Oyun genel olarak Ubisoft Montreal tarafından yapılıyor fakat Ubisoft Toronto ve Ubisoft Red Storm da, Montreal ekibine yardım ediyor.
 
     Oyunun duyurusunda belirtilene göre senaryo moduna odaklanacak olan Rainbow Six: Patriots'da, "True Patriots" ismindeki New York'u hedef alan bir terörist ekibini durdurmaya çalışacağız.
 
     Her ne kadar senaryo modu üzerine kurulu olsa da Rainbow Six: Patriots'un multiplayerinda da dolu içeriklerle karşılaşacağız. Co-op modu ve yine teröristlerle karşı karşıya geleceğimiz yeni versus multiplayer modları Patriots'da yer alacak.
 
      İlk duyuru metininde Rainbow Six: Patriots'un taktiksel öğeleriyle birlikte serinin hayranlarını mutlu edeceği yazıldı. Ayrıca belirtilene göre Rainbow Six: Patriots, Kinect desteğini de içerecek.
 
 
     Rainbow Six: Patriots hakkındaki ilk içerik detaylarını Game Informer'ın Aralık sayısında göreceğiz. Game Informer ekibi kapak tasarımlarını şimdiden yayınladı. Bu tasarımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler