Rainbow Six: Patriots'tan Yeni Bilgi ve Görüntüler

Rainbow Six Patriots'ta yine üst düzey yeteneklere sahip bir ekibi yöneteceğiz
28.11.2011 21:15 Alkan Adakaner

     Ubisoft bir süre önce resmi duyurusunu yaptığı Rainbow Six: Patriots'a ait yeni görüntüler yayınlandı ve bu görüntülerle birlikte oyun hakkında ayrıntılı bir açıklama yaptı. Bu bilgiler serinin hayranlarının hoşuna gidecektir.
 
      Geliştiricilerin açıklamasına göre oyunun hikayesi son derece gerçekçi olacakmış. Yani gerçek yaşamdaki olaylar ve karakterlerden esinlenilerek farklı bakış açılarıyla bölümlere bakma imkanımız olacakmış.
 
      Yine şehirlerdeki terörist faaliyetlere karşı mücadele edecek ekibimizin etik kararlar vermek zorunda kalacağı söyleniyor. Hatırlarsanız oyunun ilk videosunda üzerinde bomba bulunan bir kişiyi (terörist değildi) mecburen köprüden atmak zorunda kalmıştık.
 
     Rainbow Six: Patriots'ta yine takım elemanlarımıza tek bir tuşla çeşitli emirler verme şansımız olacak. Ayrıca duvar ve tavanları patlatacak (Scan mode ile patlatmamız gereken bölgeleri belirleyeceğiz) buradan iplerle hızlı (yüz üstü Avustralya tarzı iniş de var) bir şekilde baskın yapacak, düşman bölgelerine gizlice sızacak ve olayları kontrol altına alacağız.
 
     Aşağıda oyunun yeni görüntülerini bulabilirsiniz. Her ne kadar görüntüler oyun içinden olmasa da aksiyon dozu yüksek bir oyunuun bizi beklediğini belli ediyorlar.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler